Hidroizolatii - Termoizolatii - Complex 93

Screen

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel
Thursday, 04 August 2011 10:55

Lucrari de izolare termica si hidroizolari

Sisteme de hidroizolatii & termoizolatii

Descriere detaliata:
Datorita unei implicari puternice in domeniul izolatiilor, termoizolatiilor, hidroizolatiilor, fonoizolatiilor si a experientei dobindite in timp ne consideram indreptatiti sa oferim un serviciu complet in ceea ce priveste finalizarea sistemelor de acoperis atit pentru constructiile civile cit si pentru cele industriale, integrind diferite solutii de invelitori,luminatoare, cupolete, atit pentru structuri noi cit si pentru structuri existente. Oferta noastra se refera la toate detaliile de executie, la propunerile de materiale, urmarind tot timpul raportul calitate - pret, oferind consultanta atit pentru materiale cit si pentru alcatuirea detaliilor de executie. Oferta noastra nu cuprinde montajul si calcularea structurii de rezistenta.

Lucram cu membrane hidroizolante de la Polyglass, Villas sau Polykem, oferim diferite variante de termoizolatii, vata de sticla, vata bazaltica sau polistiren expandat sau extrudat.
Oferim garantie de montaj de 2 ani pentru lucrarile executate de noi cu materialele noastre.

Accesorizare:
Aerisiri; Bariere contra vaporilor; Jgheaburi si burlane din tabla si PVC; Parafrunzare; Parazapezi; Piese de aerisire; Strat de difuzie; Vata bazaltica sau de sticla.

Domeniul de utilizare:
Pentru constructii civile.
Pentru structuri hidrotehnice.
Pentru structuri subterane.
Pentru terase si acoperisuri industriale.

hidroizolatii,termoizolatii,hidroizolatii blocuri,hidroizolatii acoperisuri,hale industriale,hidroizolatii fundatii

You are here: Servicii Lucrari de izolare termica si hidroizolari