Hidroizolatii - Termoizolatii - Complex 93

Screen

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel

Parchet

  • PDF

Reconditionarea parchetului este o activitate recomandata la 5 ani de utilizare. Orice pachet vechi necesita reconditionare. Prima etapaeste raschetarea fiind urmata de slefuire, grunduire si lacuire. La Casa Bambus realizam atat miontarea si asitenta tehnica precum si reconditionarea.

Parcehtul stratificat este alternativa atunci cand doriti ceva natural si nu foarte scump. Avantajul sau sta in rezistenta, iar rezistenta este datorata faptului ca fibrele sunt dispuse perpendicular intre straturi. In functie de clasa de calitate stratul de esenta nobila variaza ca si grosime. Noi recomandam sa alegeti parchetul in fucntie de traficul ce se va desfasura pe el.

Parchetul stratificat permite reconditionarea si mai multe informatii despre avantajele sale pot fi gasite la noi pe site.

Parchetul din lemn masiv a pierdut considerabil teren in fata alernativelor artificiale, a palului si produselor laminate.Nu se mai tine cont de eleganta si rezistenta sa, si nici de calitate chiar daca produsele laminate sunt net inferioare parchetului masiv. Indiferent ce produse ati alege Casa Bambus va sta la dispozitie cu modele fie spectaculoase fie foarte comune si reci.

 

Montarea parchetului nu este o activitate usoara. Trebuie sa tinem cont de foarte multe detalii atunci cand il montam. In functie de umiditate, calitatea sapei si temperaatura se va alege si parchetul si adezivul iar noi recomandam sa cereti parerea unor specialisti.

You are here: Parchet