Hidroizolatii - Termoizolatii - Complex 93

Screen

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel

Magazin Parchet

  • PDF

Magzinul nostru va pune la dispozitie o gama vasta de produse din lemn si pentru intreitnerea lemnului. Oferim produse din lemn autohton chiar daca piata este suprasolicitata de produse exotice. La noi se gaseste atat parchet cat si scari interioare. Treptele pentru scari din lemn ofera casei un aer aparte si un aer rustic demn de invidiat. Noi suntem pro lemn de stejar, fiind un lemn nobil si rezistentcare ofera un aspect elegant casei.

Scarile din lemn sunt mult mai suor de construit decat cele din fier forjat si dau nastere unei atmosfere relaxante si prietenoase. Scarile realizate de amatori nu vor oferi niciodata acea eleganta si siguranta a scarilor profesionale si de aceea va invitam sa apelati la serviciile noastre.

MBG Ambient ofera solutii tehnice pentru scari interioare si parchet. Acestea pot fi destul de greu de ales in specal cand exista alternative, esente exotice sau posibilitatea amplasaii scarilor din fier forjat. Ca si lemn noi preferam stejarul, fiind nobil, elegand si rezistent.

In legatura cu parchetul, vom incepe cu cel stratificat. Acesta ofera nenumarate avantaje, poate fi raschetat si reconditionat si nu va mai fi nevoie sa schimbati parchetul atunci cand se strica. Parchetul triplustratificat ofera un transfer termic foarte bun si este ideal atunci cand doriti instaltii de inaclzire prin pardoseala.

Asa cum rezulta din denumirea sa acest parchet are trei straturi, primul din esenta nobila urmat de altele doua in general din brad. Dispunerea perpendiculara a fibrelor fac ca acest parchet sa fie foarte rezistent.

Daca bugetul nu va permite un parchet masiv si nu doriti nici parchet laminat, parchetul stratificat este alternativa ideala.

Daca alegeti parchet masiv va recomandam stejarul. La noi veti gasi cel mai bun pret din piata iar aceasta esenta va va crea o atmosfera calda si relaxanta, plus ca veti beneficia de un parchet foarte rezistent.

Parchetul din lemn masiv elimina artificialitatea care ne inconjoara. Parchetul din lemn masiv este natural, rezitent si are un aspect alegant netu superior celui laminat. Stilul se deifneste incepand cu podeaua si noi va oferima o gama vasta de modele de parchet.

Atunci cand dorim sa cumparam parchet ne gandim mai intai la cel din lemn masiv datorita caracteristicilor sale. Chiar daca din punct de vedere al investitiei este  sensibil mai costisitor avantajele sale il fac sa merite.

Atunci cand dorim instalatii de incalzire prin podea trebuie sa tinem cont de rezistenta termica a parchetului. Unele materiale nu reactioneaza favorabil la caldura si de aceea se pot usca si crapa. Echipa noastra va poate calcula exact coeficientul termic al parchetului.

Acum ceva vreme se credea ca doar parcheul masiv este de calitate. Am dovedit mai sus cat de falsa este aceasta afirmatie. Orientandu-ne spre parchet Egger vom beneficia de toate invovatiile aduse in ultimul timp parchetului. La MBG Ambient gasiti o gaa vasta de modele de parchet Egger spectaculoase.

In cele din urma presupunem ca am cumparat parchetul. Ce facem cu el. Alternativele sunt simple, fie il montam noi fie apelam la o echipa specializata. Daca aveti parchet masiv sfatul nostru este sa apelati la profesionisti.

Noi va oferim si substantele de intretinere cum ar fi lacul si adezivul. Lacul trebuie sa fie ales in functie de parchet si sa ofere rezistenta la umezeala, abraziune si uzura. Pentru mai multe detalii clik aici.

Cand doriti sa alegeti adeziv parchet va recomandam sa apelati la sfaturile expertilor nostri.

 

 

You are here: Magazin parchet