Hidroizolatii - Termoizolatii - Complex 93

Screen

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel

Intretinere parchet

  • PDF

Adezivul pentru parchet este foarte important pentru montarea parchetului. Se poate gasi sub diverse forme si diverse tipuri in functie de parchetul pe care il instalati si tocmai de aceea aveti nevoie de sfaturi tehnice inainte de a alege un model de adeziv.

Pentru aceasta expertii recomanda intotdeauna adezivul pentru parchet Bona.

Adezivul poliuretanic bona ofera o serie de avntaje la utilizare. Printre acestea se pot enumera vascozitatea si lipsa solventilor sau a apei din componenta acestora ceea ce va face ca parchetul sa nu se umfle. Pentru o utilizare optima clik aici.

Adezivul silanic este folosit pentru diverse actiuni cum ar fi lipirea plintelor din lemn, a mozaicului din lemn pe pereti si pentru montarea parchetului. Ca si avantaje puteme numera faptul ca nu are nevoie de intaritor si se poate aplica pe orice suprafata fie ca este orizontala sau verticala.

Baiturile ofera trainicie parchetului si baiturile bona sunt produse de o calitate exceptionala. Acestea sunt pe baza de ulei si ofera un aspect inedit parchetului. In acest sens pretul avantajos si calitatea ne recomanda!

Benzile abrazive au o mare utilitate si pot fi folosite pentru prelucrarea suprafetelor din plastic, metal, sticla, beton, piatra naturala etc. Consulta oferta noastra aici.

Chitul de rosturi are o larga aplicabilitate in constructii, si, printre avantajele importante se pot enumerauscarea rapida, lipsa solventilor si a apei din compozitie, faptul ca se poate modela usor si pretul foarte bun.

Parchetul este foarte important intr-o casa si de aceea trebuie sa fie intretinut corespunzator. In acest scop Bona produce detergenti speciali pentru parchet iar oferta noastra este variata si pentru orice tip de client.

Detergentul pentruparchet este vita; cand doriti sa protejati parchetul si sa ii conservati frumusetea si stralucirea. Pentru a proteja parchetul exista substante speciale pentru parchet.

Atunci cand amenajam o camera de la zero indicat este sa acordam o atentie considerabila podelei. Indiferent de tipul deparchet ales grundul pentru parchet este nelipsit, oferindu-i acestuia trainicie. Grundul se aplica intotdeauna inaintea lacului si trebuie rumate sfaturi pentru ca lucrarea sa iasa bine.

Gundul Bona ofera parchetului aspectul naturalpe care vi-l doriti si un stil aparte redandu-i luminozitatea si durabilitatea.

Lacurile ecologice sunt recomandate pentru mentinerea unui parchet de calitate. Se pot utiliza lacuri ecologice pentru protectie dar si pentru un luciu si un aspect deosebit. Toate detaliile despre avantaje folosirii lacului pentru parchet se afla pe site-ul nostru.

Indiferent ce parchet utilizati acesta trebuie protejat foarte bine si ceea mai buna metoda de protectie este aplicarea lacului pentru parchet. Daca tehnologia de productie a evoluat considerabil in ultimii ani asta nu a facut ca parchetul sa devina invincibil. O alegere potrivita este lacul pentru parchet pentru a putea proteja parchetul.

Se recomanda ca montarea parchetului sa se faca de catre profesionisti pentru ca o montare neavizata poate scadea considerabil avantajele oferite de parchet.

Dupa ce cumparati parchetul amintiti-va sa cumparati si adezivul. Daca ai nevoie de adeziv pentru parchet la un pret bun noi suntem solutia salvatoare. Intotdeauna preturile noastre vor fi in avantajul clientului iar produsele de cea mai buna calitate.

Tipul de parchet ales va va influenta confortul pentru o perioada lunga de timp. Dintre toate tipurile de parchet, cel din lemn masiv are particularitati care il fac unic fata de celelalte si in multe cazuri este preferat parchetul masiv in locul alternativelor mai ieftine. Indiferent ce alegeti nu uitati de aclimatizare. Parchetul trebuie sa se aclimatizeze inainte de montare si acest lucru se realizeaza lasand placile de parchet timp de 48 de ore in respectiva incapere.

Atunci cand parchetul pare sa imbatraneasca sau pe suprafata lui puteti apela cu incredere laoperatiuni de raschetare si reconditionare. Prin raschetare se inlatura partea deteriorata a aprchetului apoi acesta este slefuit, grunduit si lacuit. Toate detaliile se afla pe site-ul nostru.

Daca va ganditi ca preturile sunt cam piperate penru aceasta activitate va amintim ca la noi preturile sunt intotdeauna dedicate clientului si prin urmare este imposibil sa nu gasiti un pret care sa va multumeasca.

Rasina epoxidica este folosita pentru podele atat la vopsire cat si pentru protectie si este recomandata pentru igientizare. Dintre proprietatile ei putem enumra rezistenta la erodare si la factori chimici, precum si faptul ca este un bun izolator. Daca aveti probleme cu pardoseala consultati oferta noastra de rasina epoxidica si podeaua va va multumi.

Una din cele mai spinoase probleme este reconditionarea parchetului. O echipa profeionista va face intotdeauna o treaba mai rapida si mai eficienta decat dumneavoastra.

Sapa autonivelanta este foarte utila mai ales pentru utilizarea in interioare. Asa cum spune si denumirea ei aceasta sapa face ca nivelarea podelelor sa fiemult mai usoara. Dupa ce se usuca peste aceasta se poate aplica ultimul finisaj.

 

Pardoselile si mobilierul din lemn se pot improspata folosind ulei deck. Obiectele din lemn isi vor recapata imediat prospetimea. Pentru a vedea oferta de nuante disponibile clik aici.

You are here: Intretinere parchet