Hidroizolatii - Termoizolatii - Complex 93

Screen

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel
Thursday, 04 August 2011 12:18

Hidroizolatii pentru Fundatii

Hidroizolatii pentru Fundatii

Problema:
Problema igrasiei din subsoluri este foarte obisnuita avand drept cauza fie panza freatica subterana, fie apele pluviale. Abordarea sa trebuie sa fie radicala, pentru ca interventiile ulterioare necesita mult efot si sunt deosebit de costisitoare. Drept urmare este necesara alegerea corecta a materialelor si aplicarea lor corecta. In continuare este prezentata hidroizolarea subsolului in faza de constructie.

Hidroizolarea subsolului in faza de constructie.


In faza de turnare a betonului la subsol se recomanda complementar adaugarea in beton a plastiiantului impermeabilizant de masa PLASTIPROOF.

Mai intai se curata bine suprafetele de eventualele resturi de ulei de la cofraje, de materiale friabile, praf, etc.


 

In exterior pe zidurile perimetrale se taie agrafele di distantierele cu flexul si apoi se deschid orificii conice in adancime de 3 cm cu bormasina cu percutie. Urmeaza udarea punctelor de mai sus si chituirea lor cu DUROCRET. Cu acelasi material de chituiesc si golurile din betonsi rosturile de intrerupere a lucrului, daca acestea din urma sunt deschise triunghiular de-a lungul lor la adancime de 3 cm.

Zidurile perimetrale se uda bine si se acopera cu AQUAMAT in 2 pana la 4 straturi , in functie de gradul de colicitare la apa.

Fiecare strat se aplica numai dupa uscarea celui precedent.

Aplicarea se face in straturi cu grosimea de pana la 1mm inclusiv si se extinde pana la inaltimea de minimum 50 cm deasupra solului.
In interioarul subsolului, muchia formata la imbinarea pardoselii cu elemente verticale (ziduri, stalpi, etc) se uda si se niveleaza cu DUROCRET pentru formarea unei scafe.

In continuare se aplica AQUAMAT pe pardoseala subsolului si la inaltimea de minimm 50 cm pe ziduri si pe stalpi, in 2 pana la 4 straturi prin aceeasi procedura de aplicare.

You are here: Hidroizolatii Speciale Hidroizolatii pentru Fundatii